søndag den 1. juli 2012

Jeg er så meget All Over The Place

Pyh, det har godt nok været et par hektiske, men også i dén grad enormt sjove, dage!
Jeg har været lidt ved siden af mig selv. Kørt på en slags escort-rus, jeg ikke rigtigt kan stoppe igen - de næste par dage bliver nok lige så vilde. 
Jeg har været på en fantastisk båd-tur med jordens sødeste mand. Han forkæler virkelig med god sex, og hvad hjertet ellers kunne begære! Jeg var, for en kort stund, truly, i den syvende himmel, og følte mig i dén grad som en prinsesse!
Han er virkelig en skøn person at tilbringe tid sammen med.


Men altså! -  jeg har fået anskaffet mig min helt egen chauffør, så det gøre det hele en del mere overskueligt, trygt og, om end, endnu mere sjovt!




Anyway.. Midt i al "virvaret", fandt jeg mig selv, på en Café-"Dinnerdate" nede omkring én af søerne. Jeg var absolut i mit es, og nød livet som "den betalte elskerinde".
Midt i denne rus af flirt og min egen lille verden, ringede min tlf. - Hr. Mørk.
Han ringer næsten aldrig - og slet ikke midt på dagen. Jeg fornemmede en klump i maven, og et hjerte der sprang en takt over.
Jeg undskyldte mig og sagde det var et vigtigt opkald. - Et par irriterede ældre øjne nikkede, med et dog venligt smil, og jeg tog telefonen og gik ud.


"Hej min pige. Nu skal du hører. Jeg har fået et tilbud, fra min tidligere tøs." Jeg fik ikke engang lov at sige hej, inden han straks gik til sagen.


Den gamle tøs. hende dér. jesus.
Jeg tog mig sammen og fik tryllet mit vante "oven-på"- tonelejde frem.
"Det lyder lækkert! Giv den gas" Min stemme shakede alligevel mere end hvad jeg selv kunne magte. - Og jeg havde lyst til at sige at han skulle tage mig med!
Jeg forstår virkelig ikke hvorfor det slog mig sådan ud af kurs, det er jo frækt nok. Virkelig, det er sgu da superfrækt! Jeg ved ikke.. ét eller andet sted, tror jeg bare at jeg har fået en -dybt urimelig- ejerfornemmelse.
Jeg vil ikke have, at han er sammen med andre. jo jo bevares - hans kæreste, soulmate, store kærlighed. men hans sex.. den er min!?
Eller, hvis vi fandt en til ham sammen - eller jeg fandt en pige til ham.. Eller vi delte en tøs sammen! Dét ville jeg være vild med!




Det mundede ud i, at han søgte min accept (dét giver måske et meget godt bud på, hvorfor jeg pludseligt har fået sådan en ejerfornemmelse) for, at være sammen med hans tidligere tøs og hendes gudelækre veninde. Denne tøs, han havde før mig, har jeg altid følt, at jeg på en eller anden måde, skulle måle mig med. For en måneds tid siden, fik jeg endeligt en mail fra ham med teksten:
"Du har helt klart mere end toppet min gamle tøs. Du er fantastisk.. Fucking dejlig - og uden sammenligning det bedste sex jeg har fået"


- Og her stod jeg, på Dinnerdate med udsigt til en forryende aften med dejlig sex - og i røret med min ultimative favorit. Drømme-sex-partner, som jeg higer sådan efter. Endeligt fået hans endelige "Du har overgået alt!" - også ringer hans gamle tøs med et tilbud om hende, og hendes veninde. What the fuckety FUCK?"


Well, for at gøre en lidt længere historie kort. Har han nu spurgt, om jeg vil høre hans eskapader, med disse to gudinder. Jeg har ikke svaret ham. Jeg tænker jeg gør det, ind imellem jobs i morgen. Jeg magter det ikke lige.





Jeg ser frem til en dag i morgen, uden hans sex. - Men en masse andet godt af slagsen! 
Bliver så spændende med helt friskt, nyt kød at lege lidt rundt med! 




Jeg er en smule forvirret, så undskyld hvis selve indlægget lyder helt hen i vejret. :-)
Retter det til i morgen aften.






Nat nat.


Polite.Skank





















Ingen kommentarer:

Send en kommentar